wellmylife logo

hello@

wellmylife.hu

WellYourLife

A WellMyLife szakmai szerveződés létrejöttét maga az ÉLET inspirálta. Élet egy nem hagyományos úton, sajátos nevelési igényű gyermekkel, elérhető és használható információ hiányból eredő folyamatos kutatás, keresés, képzések, tanulmányok tömkelege…éjszakázás…kimerülés…újra építkezés…megint tanulás….megint „túlélés”.

Bárki, akinek az életében jelen van egy olyan markáns probléma, mely teljesen feje –tetejére állítja addigi életét, és a hatékony életvezetéshez szinte mindent előlről kell kezdenie, újra kell definiálnia, át kell írnia, emberfeletti erőket kell befektetnie pontosan érti miről beszélek. Nálunk autizmusnak hívják, máshol más „címkével” ruházzák fel.

Mindegy is, hogyan hívjuk, teljes 180 fokos fordulatot igényel életünk szinte minden területén: készségekben, képességekben, lelkiekben, és sorolhatnám még, magyarul bőven van mit megfejlődni a „probléma-vagy éppen ajándék” okán. ☺

Szeretném megspórolni másoknak a megoldásokhoz, – mert hogy több is van – vezető utat, ez volt a célom, ez a „miértem”.

A WellYourLife- szintén egy hiánypótló igényből született, és egy alapvető emberi tulajdonság hajtja: a SEGÍTSÉG-NYÚJTÁS KÉPES-sége, és jóleső, szívet melengető érzése. Nem annak okán, hogy mások hálával tartozzanak, nem is abból fakadóan, hogy tündököljünk a rivalda fényben, hanem a lélek jól eső érzésének megélése gyanánt: tudok –KÉPES vagyok és akarok- VAN HAJLANDÓSÁGOM segíteni.

Íly módon, olyan Magyarországon működő alapítvánnyal rendelkező szervezetek támogatását tűztük ki célul, kiknek erőfeszítéseivel, és elkötelezett munkájával azonosulni tudunk. Akik bár emberfeletti módon, de nem engednek az elveikből, és az emberi szolgálatot teszik előtérbe, a minőséget, és áldozatkészek azok felé, akiket segítenek az ÉLETnek nevezett úton. Számos ilyen szervezet, intézmény létezik kis hazánkban, és rengeteg helyen nagy a SZÜKSÉG és a SZŰK-SÉG.

Nem mi fogjuk betömni az összes lyukat, letörölni az összes könnyet, izzadságcseppet, de amire hatásunk van, azt igyekszünk mi is megtenni.
Ezért oldalunkon közzé tesszük mindig eseményről- eseményre éppen kiket szeretnénk támogatni, kikre szeretnénk a reflektort oda irányítani, és megköszönjük mindenkinek, aki érzi a hívást, hogy ebben segítsen.

Rendkívül hálás vagyok az oldalon megjelenő szakembereknek, mert ezt a fajta segítséget mindannyian megteszik magánemberként és szolgáltatóként is embertársaik felé…..most…együtt….többet is tehetünk. ☺

Köszönettel,

Kardos Tímea és Szakállas Lajos

Shopping Basket